www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Εκτεταμένα επεισόδια μετά το τέλος του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Εκτεταμένα επεισόδια έλαβαν χώρα στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα με 0-1.


Αρχικά οι οπαδοί του Ολυμπιακού πετούσαν αντικείμενα, μερικά, μάλιστα, από αυτά βρήκαν και τον Ντουντού, ενώ αυτοί του ΠΑΟΚ πανηγύριζαν έξαλλα την μεγάλη νίκη τους. Ωστόσο, εκεί που όλα έδειχναν πως θα ηρεμούσαν, ένα αντικείμενο που πέταξαν στον Βλάνταν Ίβιτς και το οποίο επέστρεψε ο Σέρβος άναψε «φωτιά» στην φυσούνα.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος κινήθηκε εναντίον του Ίβιτς, ενώ ο Μήτρογλου κλώτσησε μια μπάλα προς τον Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός αντέδρασε άμεσα και κινήθηκε εναντίον του Μήτρογλου, με τον Ντουντού να κάνει το ίδιο και το ξύλο να πέφτει... σύννεφο μεταξύ των παικτών. Ο Ραούλ Μπράβο κινήθηκε και αυτός απειλητικά προς τον Γκαρσία και στην συνέχεια η σύρραξη γενικεύτηκε, καθώς
όλοι οι παίκτες και των δύο ομάδων συμμετείχαν στο ξύλο, μετατρέποντας την φυσούνα σε πραγματική αρένα!

Μάχες οπαδών με ΜΑΤ

Στην συνέχεια το ξύλο μεταφέρθηκε στις εξέδρες, όπου οι «μάχες» των οπαδών του Ολυμπιακού με τα ΜΑΤ ήταν εξαιρετικά άγριες. Οι οπαδοί πετούσαν αντικείμενα, με τις αστυνομικές δυνάμεις να ανεβαίνουν στις εξέδρες και το ξύλο να πέφτει και από τις δύο πλευρές. Μάλιστα οι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν περισσότεροι και έφτασαν στο σημείο να πάρουν ακόμα και κράνη και ασπίδες από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες από την πλευρά τους απάντησαν με ρίψη χημικών.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπου εγκλωβίστηκε μια διμοιρία και δέχθηκε μαζική επίθεση, από τους οπαδούς. Η κατάσταση έδειχνε εκτός ελέγχου (και ήταν για πολλά λεπτά), καθώς υπήρξε και συνέχεια στο πάρκινγκ έξω από το γήπεδο. Ωστόσο ο τελικός του βόλεϊ έκαναν πολλούς οπαδούς να φύγουν για το κλειστό του Ρέντη και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: