www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Απόσυρση ακατάλληλων προϊόντων από τη νομαρχία Αν. Αττικής

Στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί η νομαρχία Ανατολικής Αττικής για τη προστασία των καταναλωτών, εντοπίστηκαν δύο ακατάλληλα προϊόντα και ζητήθηκε η άμεση ανάκληση και απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων προϊόντων από τις επιχειρήσεις και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.


Πρόκειται για μια «ΦΟΡΜΑ ΤΑΨΑΚΙ - SILICON VALLEY» με κωδικό 0 236812 000031, το οποίο κατασκευάζεται στην Κίνα και εισάγεται από την JUMBO ΑΕΕ. Το δείγμα που εξετάστηκε από το Γενικό Χημείο του Κράτους, χαρακτηρίστηκε ως μη κανονικό - μη ασφαλές, ακατάλληλο για χρήση σε επαφή με τρόφιμα και αποκλειόμενο της κατανάλωσης. -------->

Επίσης, ένα «ΜΠΡΙΚΙ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΓΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ - NEW FORM» No 4 με κωδικό 11914, BC 5 201515019142 το οποίο κατασκευάζεται στην Ινδία και εισάγεται από την Δ. ΤΣΑΚΩΝΑΣ - Κ. ΜΟΝΟΣ ΑΕ και δειγματίστηκε στο σούπερ μάρκετ ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΑΕ. Το δείγμα που εξετάστηκε από το Γενικό Χημείο του Κράτους, χαρακτηρίστηκε ως μη κανονικό, ακατάλληλο για χρήση και μη ασφαλές για επαφή με τρόφιμα και ποτά, διότι από τα αποτελέσματα των δοκιμών που εκτελέστηκαν, παρουσίασε αλλοιώσεις (σκουριά).

Τέλος, καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα, να μην το χρησιμοποιήσουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια: