www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Βρετανία: Κρέμα υπόσχεται το τέλος της κυτταρίτιδας

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ εφιάλτη της κυτταρίτιδας που βασανίζει περισσότερο από το 80% των γυναικών στον κόσμο υπόσχεται μια νέα κρέμα, η δράση της οποίας χαρακτηρίζεται ως πρωτοποριακή καθώς δρα απευθείας στα γονίδια της υποδερμίδας, του λιπώδους ιστού που βρίσκεται κάτω από το δέρμα.


Η κυτταρίτιδα δεν θεωρείται παθολογικό πρόβλημα. Με αυτόν τον όρο περιγράφεται στην καθομιλουμένη η αύξηση της πτύχωσης στο δέρμα, με αποτέλεσμα να χάνει τη λεία του όψη και να θυμίζει «φλοιό πορτοκαλιού». Περίπου το 70% της κυτταρίτιδας οφείλεται στον τρόπο ζωής και το υπόλοιπο 30% σε γενετικούς παράγοντες. Εξαιτίας αυτής της γενετικής προδιάθεσης, η κυτταρίτιδα βασανίζει ακόμη και τις γυναίκες που ασκούνται ή προσέχουν τη διατροφή τους.

Το ένζυμο

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, οι ερευνητές των εργαστηρίων της εταιρείας Βiotherm χτύπησαν το κακό στη ρίζα του παρασκευάζοντας μια κρέμα που επιδρά σε ένα ένζυμο του δέρματος, το οποίο καθορίζει πόσο λίπος καίγεται και πόσο αποθηκεύεται στην περιοχή. Η χημική ουσία που επεμβαίνει στο ένζυμο ονομάζεται φυτοσβελτίλη και δρα άμεσα καθώς «μαζεύει» την πτύχωση του δέρματος κατά μισό εκατοστό σε δέκα ημέρες. Η κρέμα Celluli Laser D. Code της Βiotherm αναμένεται να κυκλοφορήσει στη Βρετανία τον επόμενο μήνα και η τιμή της θα είναι 37 στερλίνες (περίπου 43 ευρώ).
tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: