www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Σήμερα το τελευταίο αντίο στο Νίκο Δαδινόπουλο

Στο νεκροταφείο του Βύρωνα θα αποχαιρετίσουν σήμερα στις 13:00 συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι τον ηθοποιό Νίκο Δαδινόπουλο, ο οποίος το Σάββατο έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 68 ετών.

Τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στην ογκολογική μονάδα του νοσοκομείου των Χανίων, όπου είχε μεταφερθεί από το Κέντρο Αποκατάστασης Ολύμπειον της Κρήτης.

Την περασμένο Σεπτέμβριο ο ηθοποιός είχε υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση ενός λιπώματος στη σπονδυλική στήλη, αφού είχε ολοκληρώσει τα
γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Η ζωή της άλλης», στην οποία συμμετείχε.

Η επέμβαση έγινε και ο ηθοποιός προσπαθούσε να αναρρώσει στο σπίτι του, ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του δεν σταθεροποιήθηκε, όπως αναμενόταν, και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα.

Ο Νίκος Δαδινόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του το 1966 και ερμήνευσε σημαντικούς ρόλους σε ταινίες όπως «Κατηγορώ τη ζωή», «Η έβδομη μέρα της δημιουργίας», «Ο κυρ-Γιώργης εκπαιδεύεται», «Εραστές της ζωής», «Η αμαρτία της ομορφιάς».

Στην μικρή οθόνη είχε συμμετάσχει και στις σειρές «Για την Άννα», «Καλημέρα ζωή», ενώ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Λούνα παρκ», και ξεχώρισε ως ένας από τους ωραίους της οθόνης.

Τα τελευταία χρόνια συνεργαζόταν με το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης («Δον Καμίλο», «Ο κουρέας της Σεβίλλης», «Οι Φίγκαρο») και γι΄ αυτό και διέμενε στο νησί, όπου είχε αποκτήσει πολλούς φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: