www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΝΔ: ΄Εως 15/3 αιτήσεις για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια


Από σήμερα 12 Μαρτίου 2012 έως και τις 6 το απόγευμα της 15ης Μαρτίου 2012, μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις για τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια της ΝΔ κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Σχετική εγκύκλιο απέστειλε προς όλες τις ΝΟΔΕ, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και την ΟΝΝΕΔ ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Όπως επισημαίνεται, οι δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να συνοδεύονται από πρόσφατο πιστοποιητικό ποινικού μητρώου και –εφόσον ο ενδιαφερόμενος είναι πρώην βουλευτής- από δήλωση παραίτησής του από το δικαίωμα δικαστικής διεκδίκησης οποιουδήποτε ποσού αναδρομικώς οφειλομένων αναπροσαρμογών της βουλευτικής του
αποζημίωσης, καθώς και κάθε άλλου ποσού που σχετίζεται με οποιοδήποτε τρόπο προς τη βουλευτική του ιδιότητα.

Η εγκύκλιος είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου στη Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ, τη Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης και στα κατά τόπους γραφεία των ΝΟΔΕ.

Εν τω μεταξύ την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην Α' Αθηνών, γνωστοποίησε ο Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

«Αποφάσισα να επανέλθω στην κεντρική πολιτική σκηνή με τη δυνατότητα που μου δίνει ο νόμος να μην εγκαταλείψω τον δήμο της Αθήνας, ο οποίος εξακολουθεί και είναι προτεραιότητά μου. Εννοώ ότι δεν υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτή και δημοτικού συμβούλου», δηλωσε ο κ. Κακλαμάνης και πρόσθεσε: «Όταν θα ανακοινωθεί επισήμως το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για την Α' Αθήνας θα πληροφορηθείτε ποιοι θα είναι υποψήφιοι, εκτίμησή μου είναι ότι θα είμαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: