www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΓΣΕΕ: «Παγίδα ανεργίας» η αξιολόγηση υπαλλήλων στο Δημόσιο


Την ανησυχία του για το ενδεχόμενο να μετατραπεί η «τσιμπίδα» της αξιολόγησης σε «παγίδα ανεργίας για χιλιάδες υπαλλήλους» του ευρύτερου δημόσιου τομέα εκφράζει με σχετική του δήλωσή του ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ Ν. Κιουτσούκης.

Ο κ. Κιουτσούκης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με άλλοθι το δημοσιονομικό έλλειμμα και ακολουθώντας τις επιταγές της τρόικας, «ανοίγει διά της τεθλασμένης οδού την κερκόπορτα για την απόλυση υπαλλήλων αορίστου και ορισμένου χρόνου στο δημόσιο».

Επικαλούμενος τις σχετικές αναφορές των κ.κ. Ραγκούση και Παπακωνσταντίνου κάνει λόγο για διγλωσσία και τονίζει ότι για μία ακόμη φορά οι υπάλληλοι του ευρύτερου δημόσιου τομέα, φορτώνονται στις πλάτες τους «τα διαχρονικά λάθη και τις ρουσφετολογικές πρακτικές των εκάστοτε
κυβερνώντων».

«Ας αξιολογήσουν λοιπόν πρώτα τους εαυτούς τους και όλα εκείνα τα διορισμένα μεγαλοστελέχη που με τις μικροκομματικές αντιλήψεις και τις ύποπτες επιλογές τους έφτασαν τον τόπο στο χείλος της χρεοκοπίας», επισημαίνει, σημειώνοντας ότι «εάν δεν το πράξουν θα τους αξιολογήσει σύντομα ο ελληνικός λαός και η λαϊκή ετυμηγορία είναι αμείλικτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: