www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Δωρεάν μετακίνηση από το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Helexpo στην καρδιά της αγοράς

Δωρεάν μετακίνηση με λεωφορείο από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στην «καρδιά» της αγοράς έχουν από σήμερα έως και τη πρώτη Κυριακή του νέου χρόνου (2 Ιανουαρίου), όσοι επισκέπτονται το Χριστουγεννιάτικο Χωριό (Christmas Magic City) που στήθηκε εντός του εκθεσιακού κέντρου.


Το Χριστουγεννιάτικο χωριό εγκαινιάστηκε την Κυριακή και θα λειτουργεί για πέντε εβδομάδες.

Η πρωτοβουλία για τη δωρεάν μετακίνηση του κόσμου ανήκει στο Εμπορικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), το οποίο και διαθέτει το λεωφορείο.

«Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την κίνηση στην αγορά του ιστορικού κέντρου, η οποία πλήττεται από την οικονομική κρίση αλλά και τα πολυκαταστήματα που έχουν ξεφυτρώσει σαν μανιτάρια στην
πόλη», τόνισε ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης.

Οπως ανακοινώθηκε, το λεωφορείο θα εκτελεί καθημερινά τακτικά δρομολόγια από τις 11 το πρωί ως τις 7.30 το βράδυ, με αφετηρία την εμπορική πύλη εντός της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) και κατάληξη τη συμβολή των οδών Ερμού - Κομνηνών και αντίστροφα.

Διευκρινίστηκε πως το λεωφορείο δεν θα πραγματοποιεί ενδιάμεσες στάσης, όπως και ότι οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να σταθμεύουν δωρεάν εντός του εκθεσιακού κέντρου και στη συνέχεια να επισκεφθούν το Ιστορικό Κέντρο για τις αγορές τους.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

MH TO XASETE EINAI MAGICO. NA PATE OPOSDIPOTE.