www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ο καιρός σήμερα 01.12.2010

Αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Μακεδονία περιμένουμε την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 9 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 14 έως 25 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 13 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη αλλά στα βόρεια παράλια του νησιού η μέγιστη θα αγγίξει τους 29 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο θυελλώδεις 8 μπ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί μέτριοι
έως ισχυροί με εξασθένηση τη νύχτα.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Αυξημένες κατά περιόδους νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 17 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: