www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Σε κλοιό απεργιακών κινητοποιήσεων

Στάσεις εργασίας και συλλαλητήρια είναι προγραμματισμένα για σήμερα μια ημέρα πριν από την μεγάλη γενική απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ διαμαρτυρόμενη για τις εργασιακές αλλαγές, τις περικοπές στις ΔΕΚΟ, τις αναδιαρθρώσεις των συγκοινωνιών, αλλά και την επέκταση των μέτρων στις ιδιωτικές τράπεζες.


Για σήμερα Τρίτη, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας (ΕΚΑ)εξήγγειλαν παναττική στάση εργασίας, από τις 12 μέχρι τις 3 το απόγευμα και συλλαλητήριο στη μία το μεσημέρι στο Σύνταγμα.

Συγκέντρωση έχει προγραμματίσει και το ΠΑΜΕ για τις 2 το μεσημέρι στην Ομόνοια. Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργούν από χθες τα ιατρεία του ΙΚΑ, καθώς οι γιατροί πραγματοποιούν
48ωρες απεργίες, 13-14 Δεκεμβρίου και στις 16-17 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, το προσωπικό του ΙΚΑ αναμένεται να λάβει μέρος στην απεργία της ΑΔΕΔΥ και της
ΓΣΕΕ στις 15 Δεκεμβρίου.

Και η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ συμμετέχει στην τρίωρη στάση εργασίας σήμερα από τις 12:00-15:00 μμ.

Η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος ανακοίνωσε ότι για σήμερα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010, θα πραγματοποιηθεί πανελλαδικά τρίωρη στάση εργασίας από 12 μ. έως 3 μ.μ. στα δικαστήρια της χώρας, ενώ αύριο Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010 τα δικαστήρια της χώρας θα παραμείνουν κλειστά, καθώς η ΟΔΥΕ συμμετέχει στην απεργία της ΑΔΕΔΥ.

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν από σήμερα οι εργαζόμενοι όλων των τραπεζών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: