www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Ο καιρός στις 14.12.2010

Χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες στα βόρεια, βροχές στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, την Κρήτη και πρόσκαιρα στα βορειοανατολικά με ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά, καθώς και σταδιακή εξασθένιση των ανέμων στα πελάγη, περιμένουμε την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 ως 6 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, 5 ως 12 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 2 ως 13 στη Δυτική Ελλάδα, 11 ως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ωστόσο στο βόρειο Αιγαίο η μέγιστη αναμένεται να μην ξεπεράσει τους 10 βαθμούς Κελσίου.

Μέτριοι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις θα πνέουν αρχικά στο Αιγαίο, εξασθενώντας σημαντικά κατά τη διάρκεια της ημέρας, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά όπου αρχικά θα πνέουν σχεδόν θυελλώδεις νοτιοδυτικοί άνεμοι στρεφόμενοι σταδιακά σε βόρειους με μέτριες εντάσεις. Μέτριοι μέχρι ισχυροί βόρειοι – βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν αρχικά στο Ιόνιο, εξασθενώντας σταδιακά
κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα φτάσει στους 12-13 βαθμούς. Μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν αρχικά στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό, εξασθενώντας σημαντικά κατά τη διάρκεια της ημέρας και στρεφόμενοι σε νότιους.

Αραιές νεφώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 6 βαθμούς. Μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό εξασθενώντας σημαντικά μετά το μεσημέρι.



Δεν υπάρχουν σχόλια: