www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ο καιρός σήμερα 12.10.2010

Αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά και στο Κεντρικό – Βόρειο Αιγαίο, καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά και άνοδο της θερμοκρασίας στα νότια, περιμένουμε την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010. Τις μεσημεριανές ώρες ο καιρός σε αρκετές περιοχές θα παρουσιάσει πρόσκαιρη βελτίωση.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 13 έως 23 στη Δ. Ελλάδα, από 11 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 25 - 27 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 15 έως 20 στο Β. Αιγαίο και από 19 έως 26 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές, αλλά στην Κρήτη οι μέγιστες θα αγγίξουν τοπικά τους 31 - 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, ενώ στο Δ. Κρητικό και στη Θάλασσα των Κυθήρων θα επικρατήσουν σχεδόν θυελλώδεις και παροδικά θυελλώδεις νοτιάδες. Ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και πρόσκαιρα τοπικά θυελλώδεις νοτιονατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Αυξημένες νεφώσεις, κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα και λίγες ασθενείς βροχές που το βράδυ πρόσκαιρα θα εντάθουν, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθεί και σύντομη καταιγίδα, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 24 - 25 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν
από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Νεφώσεις με βροχές κυρίως κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες και λίγες σποραδικές καταιγίδες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι και πρόσκαιρα τοπικά μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: