www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Τα Χριστούγεννα τα πρώτα τηλέφωνα με Windows 7


Τα Χριστούγεννα θα είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα οι πρώτες συσκευές με Windows Phone 7, το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft με το οποίο η εταιρεία ελπίζει να ξαναμπεί στο παιχνίδι τη κινητής τηλεφωνίας και να κερδίσει το χαμένο έδαφος απέναντι στο iPhone της Apple, την πλατφόρμα
Android της Google και τα Blackberry.
Το λειτουργικό σύστημα παρουσιάστηκε επισήμως σήμερα από τον επικεφαλής της Microsoft, Στιβ Μπάλμερ. Η εταιρεία πληροφορικής συνεργάζεται με 60 τηλεπικοινωνιακούς παρόχους σε όλο τον κόσμο και μερικούς από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων παγκοσμίως, όπως είναι η Dell, η HTC, η LG και η Samsung.


Οι πρώτες συσκεύες θα βρίσκονται στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων για τις γιορτές, ενώ περισσότερες συσκευές θα κυκλοφορήσουν το 2011.

Το Windows 7 ενσωματώνει πολλές από τις υπηρεσίες που ήδη προσφέρει η Microsoft, όπως είναι το Xbox Live για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, το Zune για την αγορά και αναπαραγωγή μουσικής και βίντεο, οι εφαρμογές Windows Live, το Office και η μηχανή αναζήτησης Bing. H Microsoft υπόσχεται ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω του οποίου θα διατίθενται επιπλέον εφαρμογές θα είναι εφάμιλλο του App Store της Apple και του Android Store της Google.



Δεν υπάρχουν σχόλια: