www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Δεν στηρίζει Μίχα ο Παναγιώτης Φασούλας

Σοβαρές αιχμές κατά του Γιάννη Μίχα και της διασπαστικής στάσης που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών διατύπωσε ο Παναγιώτης Φασούλας, καταλογίζοντας στον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά τακτική «αποκλεισμών» ακόμη και στην Περιφέρεια Αττικής. Τον κατηγορεί, μάλιστα, για προσπάθεια εξοστρακισμού του από τον Πειραιά.


"Είναι αντρικό να στηρίζεις έναν άνθρωπο ο οποίος βγαίνει παντού και προσπαθεί να σε κόψει από παντού; Στην πολιτική κινούμαι κι από το συναίσθημα. Δεν είναι δυνατό να ξεπεράσω να προσωπικά μου συναισθήματα, όταν κάποιος με κόβει από παντού, εγώ να λέω 'σε στηρίζω', γιατί είναι τουλάχιστον υποκριτικό", δήλωσε ο Παναγιώτης Φασούλας, μιλώντας στον
ραδιοφωνικό σταθμό "Real FM".

Ταυτόχρονα, επισήμανε ότι υποψήφιος δήμαρχος της πόλης δεν επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί του, καθώς δεν έχει ενημερωθεί για τα θέματα του Δήμου από τον ίδιο, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους υποψήφιους, τον Βασ. Μιχαλολιάκο και τον Πέτρο Μαντούβαλο.

Ο Παναγιώτης Φασούλας κατήγγειλε ότι ο Γιάννης Μίχας εμμέσως "μπλόκαρε" και τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο Σγουρού, ως αντιπεριφερειάρχη Αττικής. Πρόκειται για πρόταση που ο τελευταίος είχε διατυπώσει δημόσια και με την οποία αρχικά δεν είχε εκφράσει διαφωνία ο Γ. Μίχας. "Όπως πληροφορήθηκα", αναφέρει ο Παν. Φασούλας, "στη συνέχεια υπήρξε μία σειρά επαφών και στην κεντρική ηγεσία του κόμματος που τίθεται εν αμφιβόλω η δική μου συμμετοχή στην περιφέρεια του Πειραιά. Έτσι πληροφορήθηκα από στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Η ενότητα χρειάζεται δύο για να επιτευχθεί. Σε αυτή την περίπτωση δεν την είχαμε, λοιπόν, αυτή τη θέληση από την άλλη πλευρά".

Τέλος ο απερχόμενος δήμαρχος σημειώνει με νόημα: "Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο λόγος της εξορίας μου από τον Πειραιά. Φοβάται κάτι κάποιος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: