www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Παραιτήθηκε ο Συγγελίδης από την προεδρία του Ολυμπιακού

Παραιτήθηκε από την προεδρία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ο Γιάννης Συγγελίδης, μετά τις σημερινές έντονες αποδοκιμασίες από φιλάθλους της ομάδας έξω από τα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας.


Το μεσημέρι περίπου 200 οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του συλλόγου και με συνθήματα διαμαρτυρήθηκαν για τη στάση της διοίκησης το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα την αντιδικία με την ομάδα πόλο. Αντιπροσωπεία οπαδών μπήκε στα γραφεία και κατέθεσε ψήφισμα στον γενικό γραμματέα Γιάννη Λάμπρου, χαρακτηρίζοντας "ουρανοκατέβατο πρόεδρο" τον Γιάννη Συγγελίδη και ζητώντας παράλληλα την παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου μέχρι το ερχόμενο Σάββατο.

Τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα των «ερυθρολεύκων» και κυρίως το αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγηθεί η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης, στην οποία οι παίκτες δεν έχουν ακόμη αρχίσει προπονήσεις, λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, δημιούργησαν εκρηκτική
κατάσταση στον σύλλογο.

Ο Γιάννης Συγγελίδης απέστειλε την παραίτησή του στον α΄ αντιπρόεδρο του ερασιτέχνη, Γιάννη Γλου, ενώ αναμένεται και η παραίτηση των υπολοίπων μελών του ΔΣ. Μια πιθανή εξέλιξη είναι να οριστεί διοίκηση Πρωτοδικείου και σ' αυτή την περίπτωση αναμένεται η επιστροφή του Λεωνίδα Θεοδωρακάκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: