www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δε φεύγω από τη ΝΔ»

«Δε συμφωνώ με την άποψη του πατέρα μου και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι είμαστε τρία διαφορετικά άτομα στην ίδια πολιτική οικογένεια και δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε σε όλα».


Αυτό δήλωσε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ερωτηθείς για το πώς σχολιάζει τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη αποκάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά «λαϊκιστή». Πρόσθεσε, πάντως, ότι θεωρεί άκομψη την απάντηση της Ρηγίλλης για τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε δε σκοπεύει να φύγει από τη ΝΔ. «Εκλέχθηκα με το κόμμα της ΝΔ, είμαι στέλεχός της και σκοπεύω να παραμείνω σε αυτή», απάντησε όταν ρωτήθηκε τι θα πράξει σε περίπτωση που δεχθεί πρόταση από τη Ντόρα Μπακογιάννη να συμμετάσχει στο νέο κόμμα.

«Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι ώστε η ΝΔ να γίνει μία παράταξη που να ενώνει και όχι να χωρίζει»,
είπε.

Ακόμα, ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε μεγάλη πολιτική απρέπεια για τον τρόπο που ο υπουργός Οικονομικών χειρίστηκε το θέμα με τον κ. Γιούνκερ και πρόσθεσε ότι θα έπρεπε να είχε προβεί σε διορθωτική κίνηση.

Τέλος, χαρακτήρισε «εύστοχη» την κριτική της ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι η κυβέρνηση δημιούργησε μία τεράστια κρίση δανεισμού, ενώ δήλωσε αντίθετος στις εξεταστικές για οικονομία και Μνημόνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: