www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Δρομολογούνται εξελίξεις για το γήπεδο της ΑΕΚ

Αποφασισμένες να δρομολογήσουν τις εξελίξεις για την επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι ΠΑΕ και Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον αρχιτέκτονα Στέλιο Αγιοστρατίτη, ενώ το «παρών» έδωσε και ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Γιάννης Βούρος, ο οποίος είναι φίλαθλος της «Ένωσης».


Την ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Σταύρος Αδαμίδης και ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, ενώ την Ερασιτεχνική οι Δημήτρης Χατζηχρήστος και Βασίλης Τόγελος. Ο κ. Αγιοστρατίτης προέβη σε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση του έργου στη Νέα Φιλαδέλφεια και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν. Σύμφωνα με τη μελέτη πρόθεση είναι να κατασκευαστεί ένα γήπεδο χωρητικότητας 30.000 θεατών, ένα κλειστό 5.000 και υπόγειος χώρος στάθμευσης 800 θέσεων.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν δύο συναντήσεις σχετικά με την κατασκευή του νέου γηπέδου των «κιτρινόμαυρων». Στην πρώτη, όσοι παραβρέθηκαν στη σημερινή ενημέρωση από τον κ. Αγιοστρατίτη, θα συναντηθούν με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Θάνο Μωραΐτη, προκειμένου να
συζητήσουν τη νομοθετική ρύθμιση στην οποία θα πρέπει να προχωρήσει η κυβέρνηση ώστε να υλοποιηθεί το έργο. Στο δεύτερο ραντεβού ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Αδαμίδης θα συναντηθεί με τον Νομάρχη Αθηνών και υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό.

Στην ΑΕΚ αυτό που κατ’ αρχήν επιθυμούν, είναι να διαπιστώσουν κατά πόσο μπορεί να υλοποιηθεί ο στόχος τους και παράλληλα να πληροφορηθούν για τις ρυθμίσεις και διευκολύνσεις που πρέπει να γίνουν, ώστε να επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της έδρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: