www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Στην πράσινη καινοτομία επενδύουν Frigoglass και Coca Cola

Την παραγωγή των πλαστικών μερών των ψυγείων από ειδικά επεξεργασμένα και ανακυκλωμένα μπουκάλια τετραφθαλικού πολυαιθυλενίου (R-PET) ανακοίνωσαν οι εταιρίες Frigoglass και η Coca-Cola Recycling LLC στην έκθεση National Association of Convinience Stores στην Ατλάντα την Τρίτη.


«Η δέσμευσή μας, ως παγκόσμιου προμηθευτή επαγγελματικών ψυγείων, είναι να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε καινοτόμα προϊόντα, που στοχεύουν στη μείωση της επίδρασης στο περιβάλλον» δήλωσε ο Πέτρος Διαμαντίδης, διευθύνων σύμβουλος της Frigoglass. «Η συνεργασία μας με τη Coca-Cola Recycling είναι ένα ακόμα σημαντικό
βήμα στην προσπάθειά μας να προωθήσουμε επιχειρησιακά τη βιώσιμη ανάπτυξη» πρόσθεσε.
Από την πλευρά του, ο John Burgess, πρόεδρος της Coca-Cola Recycling LLC, δήλωσε ικανοποιημένος για τη συνεργασία με τη Frigoglass που στοχεύει στη χρήση χρησιμοποιημένων μπουκαλιών «όχι ως αποβλήτων, αλλά ως πολύτιμου πόρου».

Παράλληλα, με την πρωτοβουλία της χρήσης ανακυκλωμένων μερών για την κατασκευή ψυγείων, η Frigoglass παρουσίασε νέα σειρά ψυγείων για το 2011 που έχει αναπτυχθεί ειδικά για την αγορά της Βορείου Αμερικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: