www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Η κόντρα Μίχα - Φασούλα οδηγεί τον πρώην δήµαρχο εκτός ψηφοδελτίου

Προς ρήξη οδηγούνται ΠΑΣΟΚ και Π. Φασούλας, µε τον αποκλεισµό του σηµερινού δηµάρχου Πειραιά από το ψηφοδέλτιο Σγουρού να βρίσκεται προ των πυλών.


«Ολα δείχνουν πως θα µείνει εκτός ψηφοδελτίου, µετά την άρνησή του να δεχθεί κάποια από τις προτάσεις που του έγιναν» σηµείωνε χθες αργά το βράδυ κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος και ενώ είχε αναζωπυρωθεί η δηµόσια κόντρα του Γ. Μίχα µε τον κ. Φασούλα, ο οποίος κατηγόρησε τον υποψήφιο δήµαρχο Πειραιά ότι ευθύνεται που δεν τοποθετήθηκε υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά.

Σηµειώνεται ωστόσο ότι µετά τη µη αποδοχή από τον κ. Φασούλα της πρότασης να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στον Νότιο Τοµέα και σε µια ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση, ο γραµµατέας του κόµµατος Μ. Καρχιµάκης πρότεινε χθες να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύµβουλος Πειραιά
µε σταυρό.

Τον διαβεβαίωσε επίσης πως µε την εκλογή του θα επιλεγεί στη συνέχεια για µία από τις θέσεις αντιπεριφερειαρχών που διορίζονται και δεν εκλέγονται άµεσα µαζί µε τον περιφερειάρχη.

Ούτε όµως αυτή η πρόταση έγινε δεκτή από τον κ. Φασούλα, ο οποίος εµφανίστηκε έντονα δυσαρεστηµένος για την αντιµετώπιση που επεφύλαξε η Ιπποκράτους προς έναν εκλεγµένο δήµαρχο µεγάλης πόλης.

Ανέφερε µάλιστα χαρακτηριστικά πως εάν επιθυµία της κυβέρνησης είναι η στήριξη του «Καλλικράτη» ας έβαζε υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη τον Ι. Ραγκούση και τότε θα δεχόταν να είναι υποψήφιος σύµβουλος µε σταυρό.

Αιχµές άφησε κατά του κυβερνώντος κόµµατος και για τη µη επιλογή του ως υποψήφιου δηµάρχου Πειραιά. «Σπάνια γίνεται σε έναν δήµαρχο να µην του δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσει το έργο του και να διεκδικήσει από τους πολίτες την ψήφο για δεύτερη τετραετία» ανέφερε ο κ. Φασούλας.

Μετά τις εξελίξεις αυτές, από την Ιπποκράτους εκτιµούν πως τις επόµενες 48 ώρες θα έχουν καταλήξει στους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες, µεταξύ των οποίων θα είναι – όπως αναφερόταν – νέα πρόσωπα, καθώς και επιστήµονες για να στηρίξουν τον «Καλλικράτη».

Η ΑΡΝΗΣΗ


Ο Π. Φασούλας απέρριψε πρόταση να είναι αντιπεριφερειάρχης Νότιας Αττικής ή περιφερειακός σύµβουλος

Το χρονικό του «εµφυλίου»

Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ µεταξύ Γιάννη Μίχα και Παναγιώτη Φασούλα ξέσπασε µετά την άρνηση του υποψήφιου δηµάρχου Πειραιά να συµµετάσχει σε τηλεοπτική εκποµπή στην οποία θα παρευρισκόταν και ο νυν δήµαρχος. Επίθεση εξαπέλυσε ύστερα από αυτό ο κ. Φασούλας, υποστηρίζοντας πως ο υποψήφιος δήµαρχος Πειραιά είναι υπεύθυνος για τον αποκλεισµό του από τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ. «Οταν κάποιος µε κόβει από παντού, εγώ να λέω σε στηρίζω είναι τουλάχιστον υποκριτικό» ανέφερε (στον Real) και πρόσθεσε: «Η ενότητα χρειάζεται δύο για να επιτευχθεί». Αµεση υπήρξε η αντίδραση από την πλευρά του κ. Μίχα. «Ουδέποτε έθεσε ένα τέτοιο θέµα, δεν έκανε σχετικά καµία δηµόσια δήλωση, ούτε και διανοήθηκε ποτέ να υποδείξει το ποιος θα έπρεπε ή δεν θα έπρεπε να συµπεριληφθεί στον συνδυασµό του κ. Σγουρού» επισηµαίνεται σε ανακοίνωσή του, όπου γίνεται επίσης λόγος για «παραφιλολογία περί δήθεν ενστάσεών του». Υποκριτική χαρακτήρισε την απάντηση αυτή ο κ. Φασούλας, λέγοντας πως σε πρόσφατη εκδήλωση του κόµµατος ο κ. Μίχας είχε δηµόσια ταχθεί κατά της δικής του υποψηφιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: