www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Ο καιρός στις 07.10.2010

Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες πάνω από τις θαλάσσιες περιοχές και τα πρώτα χιόνια στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας περιμένουμε την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 13 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 21 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί αλλά σταδιακά θα ενισχυθούν σε σχεδόν θυελλώδεις και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο θυελλώδεις 8 μπ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί – νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Κεντρικό Ιόνιο
ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια κυρίως του νομού περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι αλλά σταδιακά θα ενισχυθούν σε ισχυρούς και στο Νότιο Ευβοϊκό σε σχεδόν θυελλώδεις.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 14 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το πρωί ανατολικοί μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: