www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Γενική πρόγνωση καιρού

Αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και νότια, με τοπικές βροχές στην Κρήτη, στην Εύβοια, σε περιοχές της υπόλοιπης ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και πιθανόν στις Κυκλάδες και στις Σποράδες, περιμένουμε την Τρίτη 27 Απριλίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 20 - 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 21 στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 24 - 25 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 13 έως 20 στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα ανέλθουν στους 22 - 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και κατά περιόδους τοπικά θυελλώδεις, με εξαίρεση την περιοχή των Δωδεκανήσων όπου θα πνεόυν δυτικοί –
βορειοδυτικοί με εντάσεις που δε θα ξεπερνούν τα 4 – 5 μπ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Αυξημένη συννεφιά με ασθενείς βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά τις πρωινές – μεσημεριανές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στο Νότιο Ευβοϊκό θυελλώδεις 8 μπ.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 - 20 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: