Μετά από ενημέρωση που είχα από φίλο γεωπόνο, σάς
μεταφέρω τα παρακάτω:
Ο Έλληνας έχει μια μανία να τρώει *λευκό εισαγόμενο
μανιτάρι* από την Πολωνία γιατί *πιστεύει ότι επειδή είναι λευκό θα είναι και
πιο αγνό* (!)...
*Δείτε, λοιπόν, τι συνεπάγεται αυτό:**
**
*Τις δύο εβδομάδες των γιορτών, πουλήθηκαν *200 τόνοι**
**εισαγόμενου λευκού, μπαγιάτικου μανιταριού, ψεκασμένου με φορμόλη &
χλωρίνη* (για να παραμένει άσπρο)*,* και
ωφελήθηκαν *2 εταιρείες γερμανικών
συμφερόντων*. ***
*
Κατά το ίδιο διάστημα, πουλήθηκαν *30 τόνοι**
**ολόφρεσκου *(ημέρας) *& πλήρως βιολογικού μανιταριού Πλευρότους*, που
παρήχθηκε από *45 μικρές οικογενειακές γεωργικές μονάδες*, οι οποίες, μαζί με
τους εργαζόμενους εκεί, έδωσαν «ψωμί» σε *πάνω από 300 ελληνικές οικογένειες**.
*****
*Εάν συνέβαινε το αντίστροφο, τότε **αντί για 45 θα
ζούσαν **300 μονάδες** * *και συνολικά, μαζί με τους εργαζόμενους, **πάνω από
**4000 άτομα**!!!!
*Αυτό είναι ένα *απλό μάθημα γεωργικής οικονομίας* αλλά
πολλαπλασιάστε το επί 5.000 ή 10.000 για να δείτε τι γίνεται και στους άλλους
κλάδους της
γεωργίας.****
Και όλ' αυτά επειδή οι Έλληνες *δεν* γνωρίζουν ότι *το
*«*λευκό*»* μανιτάρι από την Πολωνία παράγεται πάνω σε κοπριά κότας και, για να
φαίνεται λευκό όταν έρχεται στην Ελλάδα *(στην καλύτερη περίπτωση 5 ημερών
μπαγιάτικο)*, ψεκάζεται με χλωρίνη & φορμόλη*, ενώ *το πλευρότους απλά
καλλιεργείται σε καθαρό ελληνικό άχυρο και είναι τελείως βιολογικό!!!*****
*Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να προωθήσετε αυτήν την
πληροφορία και στους δικούς σας γνωστούς...*****
Αναγνώστης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου