www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Διευκρινίσεις από την InfoQuest για την υπόθεση Μαντέλη

Σε συνεργασία της με τον Χαρ. Μαντέλη για το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που διέθετε το 2002 αποδίδει η InfoQuest την εμπλοκή του ονόματός της στην υπόθεση του Τ. Μαντέλη.


Με ανακοίνωσή της η ετιαρεία διευκρινίζει πως κατά την περίοδο 2002-2005 είχε αναπτύξει δίκτυο σταθμών βάσης (εκείνη την περίοδο η εταιρεία λειτουργούσε την Q-Telecom). Για την εγκατάσταση κάθε σταθμού απαιτείτο σχετική έγκριση από την Εθνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας και για το λόγο αυτό υπέγραψε 3ετή σύμβαση με τον Χαρ. Μαντέλη, ηλεκτρολόγο μηχανολόγο μελετητή.

"Ο κ. Χαράλαμπος Μαντέλης την τριετία αυτή (2002 – 2005) εκπόνησε 338 μελέτες για σταθμούς βάσης και για μικροκυματικές ραδιοζεύξεις που εγκαθιστούσε η εταιρεία στο τηλεπικοινωνιακό της
δίκτυο" σημειώνει η Infoquest.

"Σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης εκδόθηκαν από τον μελετητή τα αντίστοιχα νόμιμα φορολογικά στοιχεία και καταβλήθηκαν οι αμοιβές του αφού έγινε και η προβλεπόμενη εκ του νόμου παρακράτηση φόρου που αποδόθηκε επ’ ονόματι του στο Ελληνικό Δημόσιο. Όλα τα σχετικά ποσά της αμοιβής του μελετητή καταβλήθηκαν στον υποδειχθέντα από τον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό του" καταλήγει η ανακοίνωση της Infoquest.



Δεν υπάρχουν σχόλια: