Σάλτσα ντομάτας 300 γρ από φράσκιες ντομάτες κατά προτίμηση
Μοσχαρίσιος κιμάς γάλακτος 300 γρ
Τριμμένο τυρί παρμεζάνα REGGIANO 40 gr
2 κουταλιές σούπας τριμμένη φρυγανιά
1 αυγό
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
1 κρεμμύδι τριμμένο ή ( περισσότερο ανάλογα με την προτίμησή σας)
2 κουταλιές του γλυκού φασκόμηλο, δενδρολίβανο, μαϊντανό
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 ποτήρι λευκό κρασί
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Αναμειγνύουμε τον κιμά με όλα τα υλικά και τα αφήνουμε για μισή ώρα στο ψυγείο.
Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια.
Για να γίνουν πιο διαιτητικά τα ψήνουμε στο φούρνο στο γκριλ.
Κατόπιν τα προσθέτουμε στην μισοβρασμένη σάλτσα και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για μισή ώρα περίπου (μέχρι να γίνει η σάλτσα)
Σερβίρονται ζεστά.
Συνοδεύονται με πράσινη σαλάτα και καλό κρασί.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου