www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ένταση κατά την προσαγωγή των έξι στον ανακριτή

'Ένταση επικράτησε πριν λίγο στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου οδηγήθηκαν συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, οι έξι νεαροί που συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο και κατηγορούνται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.


Έξω από το κτίριο 10, έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς περισσότερα από 60 άτομα, φίλοι και υποστηρικτές των συλληφθέντων, οι οποίοι απωθήθηκαν από τους άνδρες των ΜΑΤ, όταν επιχείρησαν να προσεγγίσουν τους έξι νεαρούς.

Οι συγκεντρωμένοι είχαν προηγουμένως διώξει τις τηλεοπτικές κάμερες, ενώ ανά διαστήματα επιτίθενται φραστικά στους δημοσιογράφους και φωνάζουν συνθήματα υπέρ της απελευθέρωσης
των έξι.

Οι συλληφθέντες θα προσαχθούν ενώπιον του 31ου τακτικού ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για τις κατηγορίες της ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση, διακεκριμένης οπλοκατοχής και προμήθειας και κατοχής εκρηκτικών υλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ζητήσουν νέα προθεσμία για να απολογηθούν, προκειμένου να ενημερωθούν για τη δικογραφία και τα κατηγορητήρια που έχουν συνταχθεί σε βάρος τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια: