www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Αλ. Τσίπρας: Υποβάθμιση της Βουλής η ομιλία Στρος Καν

«Η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα μπορούσε με την παρουσία της να νομιμοποιήσει μια διαδικασία υποβάθμισης των βουλευτών και του ελληνικού κοινοβουλίου», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας σχετικά με την ομιλία του επικεφαλής του ΔΝΤ στη Βουλή.


"Το ΔΝΤ και όσοι το εκπροσωπούν, είναι υπεύθυνοι για τη δυστυχία εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη, αφού με τις πολιτικές τους επιλογές οδηγούν τους λαούς σε χρεοκοπία, σε κοινωνική εξαθλίωση, στη φτώχεια στον κοινωνικό αποκλεισμό.", τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ανέφερε δε πως "παρά το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση με το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα του περασμένου Μαΐου έχει κλείσει τη δημοκρατική κοινοβουλευτική διαδικασία για τους εκπροσώπους του λαού, που είχαν το δικαίωμα να ψηφίζουν και να επικυρώνουν ή να απορρίπτουν τις συμφωνίες της με την τρόικα, σήμερα ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του Ελληνικού Κοινοβουλίου
προκειμένου να μας κάνουν διάλεξη οι επιτηρητές μας".

"Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, μέσα και έξω από το Κοινοβούλιο, προκειμένου να καταγγέλλουμε αυτή την συντριπτικά μειοψηφική στην ελληνική κοινωνία πολιτική, την πολιτική του ΔΝΤ και της τρόικα που υιοθετεί η ελληνική κυβέρνηση. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, προκειμένου να ανατραπεί το μνημόνιο της υποτέλειας και της χρεοκοπίας και να υπάρξει προοπτική ελπίδας για τον ελληνικό λαό.", πρόσθεσε.



Δεν υπάρχουν σχόλια: