www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

«Κινητικότητα μουσουλμανικών εξτρεμιστικών κύκλων» βλέπει το ΛΑΟΣ

Επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό σχετικά «με την κινητικότητα μουσουλμανικών εξτρεμιστικών κύκλων στην Αθήνα» κατέθεσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης. Στην ερώτηση του μιλάει για ανάλυση του περιοδικού «Επίκαιρα» αλλά και πληροφορίες για σύνδεση με την τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ.


Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Πληθαίνουν οι πληροφορίες που μιλούν για επικίνδυνες διασυνδέσεις ορισμένων μελών της μουσουλμανικής κοινότητας με οργανωμένα εξτρεμιστικά κέντρα του εξωτερικού. Σύμφωνα με ανάλυση του έγκυρου περιοδικού "ΕΠΙΚΑΙΡΑ", αξιωματούχοι των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας εκτιμούν ότι οι κύκλοι αυτοί αναμένουν την κατάλληλη στιγμή ώστε να προκαλέσουν γενικευμένη αναταραχή με σκοπό την προώθηση των θέσεων και των αιτημάτων τους ή ακόμα και την αποσταθεροποίηση της χώρας. Οι ελληνικές αρχές, μάλιστα, φέρονται να έχουν συγκεκριμένες πληροφορίες που δείχνουν εμπλοκή ακόμη και προσώπου που εργάζεται για λογαριασμό της
τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ».

Συνεχίζει λέγοντας:

« Αληθεύουν οι πληροφορίες αυτές; Σας προβληματίζει η πιθανότητα εκδήλωσης τέτοιων συγκρούσεων, ειδικά από την στιγμή που η κυβέρνησή σας προσανατολίζεται στη δημιουργία Ισλαμικού Τεμένους στο κέντρο της Αθήνας;»



Δεν υπάρχουν σχόλια: