www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Το χριστουγεννιάτικο ωράριο της αγοράς Θεσσαλονίκης

Τροποποιείται το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της Θεσσαλονίκης κατά την περίοδο των χριστουγεννιάτικων εορτών,όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης (ΕΣΘ).


Το χριστουγεννιάτικο ωράριο διαμορφώνεται ως εξής:

Από Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, όπως και από τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, και από τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Από εκεί και πέρα, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου όπως και την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου (παραμονή Χριστουγέννων), η αγορά θα ανοίξει στις 10 το πρωί και θα κλείσει στις 6 το απόγευμα, ενώ την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου (παραμονή Πρωτοχρονιάς) η αγορά
θα ανοίξει στις 10 το πρωί αλλά θα κλείσει στις 4 το απόγευμα.

Το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων (25 και 26 Δεκεμβρίου), όπως και το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα της πρωτοχρονιάς: 1, 2 και 3 Ιανουαρίου, τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Για τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου επισημαίνεται πως η αγορά θα είναι κλειστή σε αντικατάσταση της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου που θα λειτουργεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: