www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Οι 13 περιφέρειες με μπλέ και πράσινο χρώμα

Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ σε επτά από τις 13 περιφέρειες δείχνουν τα αποτελέσματα με καταμετρημένο το 96,1% των ψήφων. Στα «ντέρμπι» της χθεσινής εκλογικής βραδιάς, που εκτιλύχτηκαν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, στην Πελοπόννησο και στο Βόρειο Αιγαίο, το επιμέρους...σκόρ φαίνεται να κλείνει στο 2-1 υπέρ του ΠΑΣΟΚ.


Το κυβερνών κόμμα, είναι πλέον πολύ κοντά στο να εκλέξει δύο υποψήφιους από την πρώτη Κυριακή καθώς ο Σταύρος Αρναουτάκης στην Κρήτη και ο Γιάννης Μαχαιρίδης στο Νότιο Αιγαίο, έχουν συγκεντρώσει το απαραίτητο 50%. Στην Κρήτη, έχει καταμετρηθεί το 94,21% των ψήφων ενώ στο Νότιο Αιγαίο το 96,69%.

Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ο Αριστείδης Γιαννακίδης φαίνεται να κερδίζει τον πρώτο γύρο καθώς με καταμετρημένο το 98,5% των ψήφων, συγκεντρώνει ποσοστό 41,75% έναντι 41,13% του Γιώργου Παυλίδη από τη Νέα Δημοκρατία. Στην Πελοπόννησο όπου εκτιλύχτηκε το δεύτερο μεγάλο ντέρμπι, ο Πέτρος Τατούλης, με 41,81% προηγείται με λιγότερο από μια ποσοστιαία μονάδα
διαφορά του Δημήτρη Δράκου από τη Νέα Δημοκρατία. Στο Βόρειο Αιγαίο, ο Παύλος Βογιατζής της Νέας Δημοκρατίας, εξασφάλισε την πρώτη θέση στον πρώτο γύρο με 38,28% έναντι 36,32% του Νάσου Γιακαλή.

Αναλυτικά, οι 13 υποψήφιοι που επικράτησαν στον πρώτο γύρο, είναι οι εξής:



Δεν υπάρχουν σχόλια: