www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Ο καιρός στις 09.11.2010

Βροχές στο Ιόνιο, στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, με καταιγίδες κατά τόπους και νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα, περιμένουμε την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 20 στη Δυτική Ελλάδα, από 13 έως 22 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 23 στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, ενώ στις βόρειες ακτές της Κρήτης τοπικά οι μέγιστες θα φτάσουν στους 24 – 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στα κεντρικά και βόρεια θυελλώδεις. Στο Ιόνιο θα πνέουν ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις νότιοι – νοτιοδυτικοί άνεμοι.

Αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρη ασθενή βροχόπτωση, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η
θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς. Μέτριοι μέχρι ισχυροί νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.

Αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς βροχές κατά περιόδους, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 19 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί.



Δεν υπάρχουν σχόλια: