www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Διαφωνεί με την αύξηση του ΦΠΑ η Ν.Δ.

Την εκτίμησή της ότι η κυβέρνηση αδρανεί «είτε γιατί δεν μπορεί είτε γιατί δεν καταλαβαίνει ότι ο τουρισμός είναι το μοναδικό μέσο που έχει η χώρα αυτή τη στιγμή για να αντιμετωπίσει τη δύσκολη κρίση στην οικονομία» εξέφρασε η υπεύθυνη του τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη υπογραμμίζοντας ότι η ΝΔ ξεκάθαρα διαφωνεί με την αύξηση του ΦΠΑ.


Μετά τη συνάντηση που είχαν στη Ρηγίλλης στελέχη της Ν.Δ. με το προεδρείο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), η Όλγα Κεφαλογιάννη τόνισε: "Όχι στην αύξηση του ΦΠΑ, ναι στα μέτρα στήριξης του ελληνικού τουρισμού".

Εκτός της Όλγας Κεφαλογιάννη, στη συνάντηση το παρών έδωσαν, οι αντιπρόεδροι της Ν.Δ. Δημήτρης Αβραμόπουλος και Σταύρος Δήμας και ο υπεύθυνος του τομέα Ανάπτυξης Κωστής
Χατζηδάκης.

Από την πλευρά του ο τομέαρχης Ανάπτυξης της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε ότι "η κυβέρνηση δεν σταματάει να μας εκπλήσσει" με αφορμή τη μεταφορά της γενικής γραμματείας Καταναλωτή από το Υπουργείο Ανάπτυξης στο Υπουργείο Εργασίας.

Και πρόσθεσε: "Όταν η Ελλάδα έχει το πρωτάθλημα της ακρίβειας στην ΕΕ αντί να υπάρξει καλύτερος συντονισμός στις κυβερνητικές πολιτικές για την προστασία του καταναλωτή, δημιουργείται μεγαλύτερο πρόβλημα. Δεν πρέπει οι προτεραιότητες των υπουργών να επικρατούν των προτεραιοτήτων ευρύτερα της κυβέρνησης και της χώρας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: