www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ψήφο κατά της κυβέρνησης ζητά ο Αλέξης Τσίπρας

Για εξωραϊσμό της πραγματικότητας και απόπειρα υποτίμησης της νοημοσύνης των Ελλήνων πολιτών κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ο Αλέξης Τσίπρας. Όσον αφορά στις επαφές του Γ. Παπανδρέου στο εξωτερικό, τις χαρακτήρισε «ταξίδια στα διεθνή συνέδρια της οικονομικής ολιγαρχίας».


Μιλώντας στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τους πολίτες να σταματήσουν να επιδεικνύουν ανοχή στην τρόικα και στο Μνημόνιο και να αντισταθούν. "Θεωρούμε λοιπόν ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου είναι μια σημαντική ευκαιρία, να εκφραστεί μια ηχηρότατη αποδοκιμασία στην κυβερνητική πολιτική,
το Μνημόνιο και τα δύο παραδοσιακά κόμματα εξουσίας", τόνισε.

Όσον αφορά στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, επανέλαβε ότι είναι εφικτή η αλλαγή πορείας, με τη στήριξη των χαμηλών εισοδημάτων, τη ριζική αναδιανομή πλούτου υπέρ των ασθενέστερων, την παραγωγική ανασυγκρότηση.

Από την ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας, την αύξηση των δημόσιων επενδύσεων και την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους.

Παρά τα εσωτερικά προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του και ανακοίνωσε ότι μέχρι τη Δευτέρα θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι που θα στηρίξει σε όλες τις περιφέρειες.

Για την αποχώρηση της ανανεωτικής πτέρυγας από το ΣΥΝ και τη δημιουργία της Δημοκρατικής Αριστεράς σχολίασε πως η ιστορία θα επιβεβαιώσει ή θα αποδοκιμάσει αυτήν την πολιτική επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: