www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Carrefour Μαρινόπουλος: Προς απορρόφηση της Dia Ελλάς

Στην απορρόφηση της Dia Ελλάς και στην ενσωμάτωση του δικτύου καταστημάτων της στο ήδη υπάρχον δίκτυό του, προχωρά ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος.


«Με τη σημαντική αυτή επένδυση, η Carrefour Μαρινόπουλος, συμμετέχει ενεργά στη στήριξη της ελληνικής οικονομίας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας», τονίζει ο όμιλος σε ανακοίνωσή του.

Όπως σημειώνει, η ενσωμάτωση των καταστημάτων της Dia Ελλάς στον Όμιλο – ο οποίος ανήκει σε ποσοστό 50% στην Carrefour SA και 50% στον Όμιλο Μαρινόπουλος – προϋποθέτει την ανάπτυξη των καταστημάτων, με επενδύσεις που θα γίνονται για την ανακατασκευή τους, καθώς και νέων θέσεων εργασίας στο διευρυμένο δίκτυο
που δημιουργείται στον Όμιλο.

Το νέο δίκτυο καταστημάτων, σε όλη την Ελλάδα, αποτελείται από 522 εταιρικά καταστήματα και 387 με το σύστημα της δικαιόχρησης.

«Είναι μια σημαντική ημέρα για τον Όμιλο Carrefour Μαρινόπουλος, γιατί σε μία περίοδο στασιμότητας και δύσκολων οικονομικών συνθηκών, εμείς αναπτυσσόμαστε και επενδύουμε σε ένα διαφορετικό αύριο. Ενώνουμε δυνάμεις και ενδυναμώνουμε το δίκτυό μας για να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε ακόμα καλύτερα στις ανάγκες των καταναλωτών και πελατών μας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Carrefour Μαρινόπουλος, κ. Βασίλης Στασινούλιας.
naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: