www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Νέο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο

Kαι το όνομα αυτού Athens Metro Mall! Ο λόγος για το νέο εμπορικό κέντρο που θα ανοίξει η Talima Venture στον Άγιο Δημήτριο. Το μετρό, σημείο αναφοράς για το νέο mall που θα ανοίξει το Νοέμβριο εν μέσω κρίσης, δίνει και το όνομα στο νέο εμπορικό που θα έχει πολλές ομοιότητες, ως προς τη σύνθεση των χρηστών, με το The Mall Athens.


Η Village Roadshow Greece, θα έχει, όπως όλα δείχνουν, πολυκινηματογράφο πέντε αιθουσών (στα πρότυπα αυτού που λειτουργεί στο Παγκράτι), στο Athens Metro Mall, ενισχύοντας το ψυχαγωγικό κομμάτι του κέντρου που έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα επιτυχημένο και στο The Mall Athens, ενώ και ο τομέας της εστίασης θα περιλαμβάνει γνωστές αλυσίδες όπως π.χ. τα KFC κ.τ.λ..

Πέραν της Village, τη μίσθωση χώρων στο νέο mall συζητούν επίσης πολύ γνωστά ονόματα του λιανεμπορίου, όπως οι αλυσίδες Hondos, Ιntersport, επίσης ο όμιλος Ιnditex, ο οποίος σχεδιάζει να λειτουργήσει πέντε καταστήματα με τις φίρμες Zara, Bershka, Stradivarius, Zara Home, Pull & Bear, η
σουηδική αλυσίδα ένδυσης H&M κ.ά.

Το νέο εμπορικό κέντρο, που είναι από τις ελάχιστες νέες επενδύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτό το διάστημα, βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης 376. Κατασκευάζεται σε ακίνητο 15,5 στρεμμάτων, έχει συνολική επιφάνεια 22.000 τ.μ., ενώ περιλαμβάνει και σταθμό αυτοκινήτων 1.275 θέσεων.
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: