www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Κηδεύτηκε ο Σωκράτης Γκιόλιας

Στον ιερό ναό των Αγίων Αναργύρων Ηλιούπολης τελέστηκε η κηδεία του 37χρονου δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του χθες τα ξημερώματα.

Της νεκρώσιμης ακολουθίας χοροστάτησε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Τον Σωκράτη Γκιόλια συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία, η έγκυος σύζυγός του Αδαμαντία, ο δίχρονος γιός του, τα αδέλφια και οι συγγενείς του.


Παρόντες ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής συνοδευόμενος από το νομαρχιακό σύμβουλο Ιάκωβο Προμπονά, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος, ο πρώην γενικός γραμματέας Αθλητισμού και αθλητής του στίβου Κώστας Κουκοδήμος, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Θέμος Αναστασιάδης, ο πρόεδρος της
ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος, το μέλος του δ.σ. της ΕΣΗΕΑ Νανά Νταουντάκη, ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Παύλος Γερακάρης.

Επίσης παρέστησαν μέλη προεδρείων οργανώσεων του Τύπου και του Αθλητισμού, ο δικηγόρος του εκλιπόντος, Γ. Μαρακάκης, ο Β. Καπερνάρος, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, ο πρώην πρόεδρος Στράτος Μολυβάς, οι πρώην αθλητές Λάμπρος Παπακώστας, Βούλα Πατουλίδου, Κυριάκος Ιωάννου, Φανή Χαλκιά και ο προπονητής Χρήστος Τζέκος.
enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: