www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Οι εκπλήξεις του Αλκαίου στον τελικό της Eurovision

Τι θα γίνει στη σκηνή αλλά και στην πλατεία την ώρα του «ΟΠΑ»


Βρισκόμαστε λίγα μόνο 24ωρα πριν από το φετινό τελικό της Eurovision όπου ο Γιώργος Αλκαίος and the Friends θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας.

Μετά την πετυχημένη εμφάνιση της ελληνικής αποστολής στον ημιτελικό άρχισαν να ακούγονται πολλές φήμες για το τι αλλαγές πρόκειται να κάνει ο Αλκαίος στην εμφάνισή του στον τελικό. Καιρός όμως, να μάθετε την αλήθεια και όλα όσα πρόκειται να γίνουν από την ελληνική συμμετοχή στον τελικό της Eurovision.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αλλαγή στην ενδυματολογική εμφάνιση του Αλκαίου και των χορευτών του αλλά θα παραμείνουν ντυμένοι στα λευκά αφού ο φωτισμός έχει προβλεφθεί για αυτό το χρώμα. Αλλαγές όμως έχουν ζητήσει να

υπάρξει σε ένα κομμάτι της σκηνοθεσίας κι αυτό για να μην χαλάσει η έκπληξη που ετοιμάζουν για τον τελικό.

Η αλλαγή είναι στα πλάνα ακριβώς μετά την εμφάνιση του λυράρη Λάζου Ιωαννίδη, την ώρα που ο Αλκαίος παίρνει τα τύμπανα. Η ελληνική αποστολή έχει ζητήσει να υπάρξει πιο γρήγορη αλλαγή πλάνων και κοντινά πλάνα στον Αλκαίο αφού στον ημιτελικό χάθηκε το εφέ όπου ο Αλκαίος χτυπώντας με την μπαγκέτα τα τύμπανα των χορευτών άναβαν φώτα μέσα στα τύμπανα.

Φάνηκε μόνο την ώρα που ο Αλκαίος χτυπώντας ξανά τα τύμπανα, άναβαν φώτα led. Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλα αυτά γίνονται με τη βοήθεια κουμπιών που υπάρχουν πάνω στα τύμπανα και που τα πατάνε οι χορευτές την ώρα που ο Αλκαίος τα χτυπά με την μπαγκέτα του. Τώρα όμως, στον τελικό, στο τρίτο χτύπημα του Αλκαίου οι χορευτές θα πατήσουν το τρίτο κουμπί που θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη!

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, πατώντας το τρίτο κουμπί θα ανάψουν βεγγαλικά μέσα από τα τύμπανα και κυριολεκτικά, όπως τραγουδά εκείνη την ώρα ο Αλκαίος θα «βάλει φωτιά στα παλιά»! Αυτό είναι ένα κομμάτι που πρέπει να δείξει ο σκηνοθέτης καθότι είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό για τη συνολική εμφάνιση της ελληνικής συμμετοχής. Κι αυτό είναι και η μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζουν να δείξουν αύριο στην πρόβα που θα μαγνητοσκοπηθεί σε περίπτωση που δεν μπορέσει να μεταδοθεί ζωντανά το Σάββατο.

Επίσης, η ΕΡΤ σκοπεύει να δώσει στους θεατές που θα βρίσκονται στο στάδιο μαντίλια σε γαλάζιο και άσπρο χρώμα που έχουν γραμμένα πάνω από τη μία μεριά «OPA» και από την άλλη μεριά «EVERYBODY SAY OPA» ώστε την ώρα που ο Γιώργος Αλκαίος and Friends είναι στη σκηνή, αυτοί να τα κουνάνε στους ρυθμούς του «Όπα».

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι η ΕΡΤ δεν πλήρωσε για τα μαντίλια αυτά αλλά είναι δωρεά χορηγού ενώ ο Γιώργος Αλκαίος και ο Διονύσης Σχοινάς ως ιδιοκτήτες της δισκογραφικής εταιρείας «Friends Music Factory» έχουν αναλάβει όλο το υπόλοιπο κόστος της αποστολής. Και μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν έχουν κανέναν χορηγό. Άλλωστε, ο ίδιος ο Αλκαίος αναφερόμενος στην παντελώς έλλειψη οικονομικής στήριξης είπε πως «το όνειρο δεν χρειάζεται χορηγούς».

Κι είναι σίγουρο ότι ο Γιώργος Αλκαίος and the Friends έχουν βάλει τα δυνατά τους, με αξιοπρέπεια και σκληρή δουλειά να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για τη χώρα μας, αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν ακόμα έλληνες που μπορούν να λένε «όπα!» αλλά όχι «πόσα;»!

Καλή επιτυχία παιδιά!
Αποκλειστικό Newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: