www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Παραιτήθηκε ο διοικητής του ΙΚΑ

Την παραίτησή του, για προσωπικούς λόγους, υπέβαλε στον υπουργό Εργασίας ο διοικητής του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Θεόδωρος Αμπατζόγλου. Η παραίτηση έγινε δεκτή.

Από την πλευρά του ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος κάλεσε τον κ. Αμπατζόγλου να παραμείνει στη θέση του μέχρι το διορισμό του νέου διοικητή.

Ακολουθεί η επιστολή-απάντηση του κ. Λοβέρδου στην επιστολή παραίτησης του κ.Αμπατζόγλου.

«Έλαβα σήμερα την επιστολή της παραίτησής σας, ως προς την οποία άλλωστε προ καιρού μου είχατε ήδη γνωστοποιήσει τη σχετική πρόθεσή σας. Θέλω, πρώτα και πάνω απ΄όλα, να σας ευχαριστήσω για την πραγματικά άψογη συνεργασία μας.

Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, για να αντεπεξέλθουμε στις τραγικές περιστάσεις της εποχής. Επιπρόσθετη δυσκολία δημιούργησε η ύπαρξη δύο κενών θέσεων

Υποδιοικητών, καθώς και οκτώ κενών θέσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος.

Είμαι υποχρεωμένος να σημειώσω στην παρούσα επιστολή μου, πως επανειλημμένες ήταν οι επισημάνσεις σας για την ανάγκη να πληρωθούν αυτές οι θέσεις, το συντομότερο δυνατόν.

Σας παρακαλώ, ωστόσο, να παραμείνετε στη θέση σας έως τον ορισμό του νέου Διοικητή του Ι.Κ.Α. Ως εκ περισσού η υπενθύμιση, ότι την παραμονή στη θέση σας, έως το διορισμό του νέου Διοικητή, επιβάλλει με τρόπο ρητό και κατηγορηματικό και η ισχύουσα νομοθεσία».
naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: