www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

΄Οπλα σε κλεμμένο αυτοκίνητο στα Πατήσια

Δύο όπλα, ένα Καλάσνικοφ και ένα πιστόλι, καθώς και δύο χειροβομβίδες, βρέθηκαν μέσα σε κλεμμένο αυτοκίνητο, με κλεμμένες πινακίδες, χθες το βράδυ στα Πατήσια.


Συγκεκριμένα, πολίτης τηλεφώνησε στην Αμεση Δράση και ενημέρωσε για το ύποπτο αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο στην πλατεία στα Θυμαράκια. Στο σημείο πήγαν περιπολικά, αλλά μόλις έφτασαν, τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο συγκεκριμένο όχημα, πετάχτηκαν έξω και τράπηκαν σε φυγή.

Αρχικά, μπήκαν σε παρακείμενη οικοδομή και στη συνέχεια σταμάτησαν στο δρόμο διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο, με το οποίο διέφυγαν οι δύο από

αυτούς, κατεβάζοντας με τη βία τον οδηγό του.

Οι άλλοι δύο διέφυγαν πεζή. Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο, το οποίο μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας, βρέθηκαν ένα Καλάσνικοφ μέσα σε ένα μαύρο σάκο στο πίσω κάθισμα, και ένα πιστόλι, που ήταν κάτω από ένα κάθισμα.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας εκτιμούν ότι η υπόθεση σχετίζεται με το κοινό ποινικό δίκαιο, ωστόσο ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ τα όπλα εξετάζονται για να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες.
naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: