www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Ιερώνυμος: Ολοι ενωμένοι θα συνεργαστούμε

Η αξιοποίηση των εθνικών κληροδοτημάτων και η περαιτέρω ανάπτυξη του προνοιακού έργου της Εκκλησίας, ήταν τα δύο ζητήματα που έθεσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον Πρωθυπουργό κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.


Ο κ. Ιερώνυμος στάθηκε ιδιαίτερα στα γραφειοκρατικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εκκλησία στο προνοιακό της έργο και ζήτησε την ανάληψη δράσης για να ξεπεραστούν.

Οι προτάσεις του έγιναν ευπρόσδεκτες από τον Πρωθυπουργό που τόνισε πως «αν όλοι συνεργαστούμε, θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις
αδυναμίες και άμεσα να κάνουμε αυτό που πρέπει, για να προχωρήσει ο τόπος μπροστά».

«Βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη στιγμή για την πατρίδα, δίνουμε μια σκληρή μάχη», πρόσθεσε και υπογράμμισε: «Πιστεύω στις δυνάμεις της πατρίδας, του λαού μας ότι θα τα καταφέρουμε, θα αποδείξουμε ότι οι Έλληνες μπορούμε».

Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη φροντίδα στις πιο αδύναμες κοινωνικά ομάδες, πρόσθεσε πως γνωρίζει ότι ήδη το πράττει η Εκκλησία και ευχαρίστησε τον κ. Ιερώνυμο για την συμπαράσταση.

Από τη μεριά του, ο αρχιεπίσκοπος τόνισε ότι πράγματι είναι δύσκολη η στιγμή, ότι η Εκκλησία παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις και ευχήθηκε να ξεπεραστούν σύντομα τα προβλήματα.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, πρέπει και εμείς με τη σειρά μας να πούμε ότι πρέπει όλοι ενωμένοι να συνεργαστούμε, κατέληξε ο αρχιεπίσκοπος.
naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: