www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Εισβολή συμβασιούχων στην ΕΡΤ - Εγκλωβισμένη η Μαρία Χούκλη

- Αδιόριστοι εκπαιδευτικοί και ωρομίσθιοι εισέβαλαν στο κτίριο της ΕΡΤ. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο. Το NewsIt βρίσκεται μέσα στο κτίριο της ΕΡΤ.


- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΥπό κατάληψη βρίσκονται τα στούντιο της ΕΡΤ στη Λεωφόρο Μεσογείων από αδιόριστους εκπαιδευτικούς που εισέβαλαν και επικρατεί άγρια αναστάτωση. Οι συμβασιούχοι εισέβαλαν στο στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και φωνάζοντας συνθήματα κατάφεραν να διακόψουν το δελτίο με τη Μαρία Χούκλη.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη βρίσκεται εγκλωβισμένη από τους εκπαιδευτικούς στο στούντιο οι οποίοι απειλούν και αξιώνουν να βγουν στο δελτίο και να μιλήσουν. Σύμφωνα με
αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIt που βρίσκεται μέσα στο στούντιο της ΕΡΤ, οι εκπαιδευτικοί ζητούν από την δημοσιογράφο να φωτογραφηθεί μαζί τους, αλλά εκείνη προς το παρόν αρνιούνται.


Οι εκπαιδευτικοί θέλουν να βγουν στον αέρα και να καλέσουν τον κόσμο να συγκεντρωθεί την Τρίτη στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο εναντίον των μεταρρυθμίσεων του υπουργείου Παιδείας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του NewsIt σε ολόκληρο το κτίριο επικρατεί χαμός με εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους της ΕΡΤ να έχουν πιαστεί στα χέρια, ενώ οι συμβασιούχοι έσπασαν τζάμια, καρέκλες και καταστρέφουν ότι βρουν μπροστά τους.


Εν συνεχεία οι εκπαιδευτικοί προσπάθησαν να εισβάλλουν στο στούντιο της εκπομπής του Γιάννη Πολίτη όπου είχε φιλοξενούμενη την υπουργό Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου. Τελικά, δεν τα κατάφεραν, αλλά η υπουργός παρέμεινε για αρκετή ώρα εγκλωβισμένη στο κτίριο της ΕΡΤ, καθώς ουδείς μπορεί να βγει από το κτίριο. Τελικά, η υπουργός με τη βοήθεια της αστυνομίας κατάφερε να βγει από την ΕΡΤ.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: