www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Αν. Λοβέρδος: Μειώσεις ή καταστροφή

«Η χώρα έπρεπε να διασωθεί με κάθε τρόπο», υπογράμμισε ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο ρ/σ Real Fm και τόνισε πως το δίλημμα ήταν «μειώσεις ή καταστροφή».


Επιπλέον, χαρακτήρισε δίκαιες τις αντιδράσεις εκείνων που θεωρούν τα μέτρα άδικα, ωστόσο όπως είπε, δεν υπήρχαν άλλες επιλογές.

«Θα μπορούσαμε να αφήσουμε τη χώρα να πτωχεύσει, να κάνουμε μία στροφή επίθεσης στη ΝΔ, ακόμη και να τα παρατήσουμε» σημείωσε και κάλεσε όποιον νομίζει ότι έχει διαφορετικές λύσεις, να τις εφαρμόσει.

Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος παραδέχθηκε πως υπάρχουν ευθύνες εντός του ΠΑΣΟΚ από ορισμένους, οι οποίοι είχαν «έναν μαξιμαλιστικό προεκλογικό λόγο».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος διέψευσε το ότι δεν υπήρξαν πιέσεις από την τρόικα για την κατάργηση του 14 μισθού και στον ιδιωτικό τομέα και επισήμανε, ότι το μόνο αντεπιχείρημα που έπεισε τους εμπειρογνώμονες του ΔΝΤ ήταν το δημοσιονομικό.

Τέλος, χαρακτήρισε την κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα βαριά. «Το βαρύ αντιμετωπίζεται με βαρύ φάρμακο, όχι με δημαγωγίες», είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε πως πρέπει να υπάρξει ενωτική στάση όλων των κομμάτων.
naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: