www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Επιστροφή πέντε διαγραφέντων βουλευτών στη ΝΔ


Στη ΝΔ επιστρέφουν πέντε διαγραφέντες βουλευτές. Σχετική επιστολή του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά παρέδωσε στο πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο ο γραμματέας της ΚΟ Κώστας Τασούλας.

Πρόκειται για τους:

 - Μανώλη Κεφαλογιάννη

 - Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο

 - Ζήση Τζηκαλάγια

 - Θεόφιλο Λεονταρίδη

 - Ανδρέα Καρυπίδη

 Υπενθυμίζεται ότι οι πέντε βουλευτές διεγράφησαν για λόγους κομματικής πειθαρχίας μετά την καταψήφιση του δεύτερου μνημονίου, αλλά στη συνέχεια υπερψήφισαν τον εφαρμοστικό νόμο,
ανοίγοντας έτσι το δρόμο επανένταξής τους στο κόμμα.

Από τους υπόλοιπους 16 διαγραφέντες βουλευτές της ΝΔ, ο Κώστας Μαρκόπουλος και η Έλενα Κουντουρά έχουν ήδη ανακοινώσει την προσχώρησή τους στους Ανεξάρτητους Ελληνες. Αλλοι φέρονται να είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος σήμερα γνωστοποίησε ότι το κίνημα μπορεί να συγκροτήσει ΚΟ (συγκεντρώνονται 10 βουλευτές).

Πάντως, υπάρχει και η μερίδα αυτών που δεν προτίθενται να ακολουθήσουν την πολιτική πρωτοβουλία του κ. Καμμένου. Ο Γιώργος Βλάχος έχει δηλώσει ότι δεν προτίθεται να προσχωρήσει στους Ανεξάρτητους Έλληνες: «Δεν είναι αυτοσκοπός να εκλεγώ. Αν δεν με θέλει η ΝΔ, θα πάω σπίτι μου. Αυτή τη στιγμή όμως δεν πάω πουθενά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: