www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

«Θα ανοίξουν οι λογαριασμοί όσων έχουν εμπλακεί σε περιπτώσεις διαφθοράς»

Την πρόθεσή της να ξεκαθαρίσει το θέμα της διαφθοράς στο υπουργείο Ανάπτυξης τόνισε η υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «θα ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί όσων τα ονόματα έχουν εμπλακεί σε περιπτώσεις διαφθοράς στο υπουργείο» τόνισε η υπουργός Ανάπτυξης. «Πρέπει να ελέγχονται όλοι. Υπάρχουν πολλοί που ξέρουν και δε μιλούν» πρόσθεσε.

Η υπουργός Ανάπτυξης παράλληλα αναφέρθηκε και στις προσπάθειες που γίνονται για τόνωση της αγοράς. «Κάνουμε προσπάθεια να δοθούν δάνεια ύψους ενός δισ. μέσω τραπεζών με ευνοϊκούς όρους, ώστε να τονωθεί η αγορά. Αυτά θα αφορούν τόσο επενδυτικά σχέδια, όσο και κεφάλαια κίνησης, τα οποία επιχειρούμε να εξασφαλίσουμε από την Ευρωπαϊκή Επενδυτική Τράπεζα»
διευκρίνισε η κ. Διαμαντοπούλου, που έκανε λόγο για σημαντική «ένεση» - ανάσα στην αγορά.

Όσον αφορά τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ η κ. Διαμαντοπούλου κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκλογές της Κυριακής.

«Η Κυριακή είναι πολύ σημαντική ημέρα γιατί το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία δύο χρόνια έχει πάρει πάνω του τις αμαρτίες 37 χρόνων της μεταπολίτευσης. Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να βοηθήσει να ξανασταθεί το ΠΑΣΟΚ στα πόδια του. Το ΠΑΣΟΚ ανασυνταγμένο είναι ένας πόλος σταθερότητας για τη χώρα» είπε η κ. Διαμαντοπούλου.

Η κ. Διαμαντοπούλου κατηγόρησε έμμεσα για λαϊκισμό τη Λούκα Κατσέλη και το Χάρη Καστανίδη, αναφερόμενη στην «Κοινωνική Συμφωνία».

«Πλέον έχω μεγάλα ερωτηματικά του τι είναι Αριστερό. οι ίδιοι ψήφισαν το Μνημόνιο, είχαν συμμετέχει στη δημιουργία του προγράμματος του κόμματος και τώρα ξαφνικά έγιναν αντιμνημονιακοί. Είναι άλλο να αποχωρήσεις γιατί διαφωνείς και άλλο να κάνεις στροφή 180 μοιρών» είπε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στον ιδιωτικό τομέα αν πιαστεί κάποιος για τέτοιο λόγο απολύεται άμεσα και μπαίνει black list.
Στον δημόσιο τομέα τι γίνεται; Δεν έχω ακούυσει μέχρι τώρα για απολύσεις...
Αλλάζουν απλά Υπουργείο και πόστο;
Στείλτε τους όλους στα σπίτια τους, κάντε κατάσχεση περιουσιών και αποκιλείστε τους από το να πάρουν σύνταξη.
Φτάνει πια! Ο ιδιωτικός τομέας και όλοι εμείς που είμαστε νόμιμοι δεν ανεχόμαστε να μας κοροϊδεύουν αυτά τα λαμόγια και να ζουν εις βάρος μας.
Περιμένουμε έργα και όχι λόγια