www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα την Τρίτη 20/3


Με σύνθημα «"όχι" στη δανειακή σύμβαση δε θα ζήσουμε με αλυσίδες», το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στις συγκεντρώσεις του κόμματος την Τρίτη 20 Μαρτίου - ημέρα συζήτησης της νέας δανειακής σύμβασης στη Βουλή.

 Στην Αθήνα η συγκέντρωση του ΚΚΕ θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα στις 18.30 και στη Θεσσαλονίκη στο Αγαλμα Βενιζέλου στις 19.00, ενώ συγκεντρώσεις οργανώνονται και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Το ΚΚΕ καλεί του πολίτες να υψώσουν «φωνή αντίθεσης και καταδίκης σε μια συμφωνία που υποθηκεύει τη ζωή του λαού για πάνω από 30 χρόνια». «Η ΕΕ, η συγκυβέρνηση και άλλοι
παρατρεχάμενοι, το βάρβαρο και απάνθρωπο σύστημα προσπαθούν να σώσουν, βάζοντας το πιστόλι στον κρόταφο του λαού», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του Περισσού, όμως «με εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ και στη δύναμη της λαϊκής πάλης μπορούμε να ανατρέψουμε τα αντιλαϊκά σχέδια και να χαράξουμε το μέλλον προς όφελος των εργαζομένων».

Παράλληλα, καλείται ο λαός «να κλείσει τα αυτιά του» «στους διάφορους "σωτήρες" που δήθεν τώρα θυμήθηκαν το λαό, όταν επί χρόνια εφάρμοζαν την πολιτική που τον τσακίζει» και «σε όσους πίνουν νερό στο όνομα της ΕΕ και ταυτόχρονα υπόσχονται στο λαό λύσεις σε όφελός του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: