www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Π. Καμμένος: Καμία πιθανότητα συνεργασίας με τη ΝΔ


Απέκλεισε κατηγορηματικά ο Πάνος Καμμένος ενδεχόμενη προεκλογική ή μετεκλογική συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τη ΝΔ, το ΛΑΟΣ και τη Χρυσή Αυγή.

Μιλώντας στο ρ/σ ΣΚΑΙ, σημείωσε ότι η ΝΔ έχει επιλέξει να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ και να κάνει έκπτωση στην εθνική κυριαρχία της χώρας, συμπληρώνοντας ότι ουσιαστικά τα μνημόνια -το πρώτο από τα οποία ψήφισε ο ΛΑΟΣ- στήθηκαν για την κατάργηση του εθνικού κράτους.

Ακόμη χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή «νεοναζιστικό κόμμα». «Δεν έχουμε σχέση, δεν θα συνεργαστούμε ποτέ», πρόσθεσε.

Αντιθέτως, ο κ. Καμμένος άνοιξε πόρτα συνεργασίας με το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών. Όπως είπε, «από το χώρο της κεντροαριστεράς υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας, όπως με το κόμμα του
Γιάννη Δημαρά».

 Παράλληλα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων διέψευσε τις φήμες προσχώρησης του Β. Μαρκεζίνη στο κίνημα, το οποίο -όπως είπε- είναι ανοικτό στους βουλευτές που δεν ψήφισαν κανένα μνημόνιο, ούτε τους εφαρμοστικούς νόμους. Στο σημείο αυτό ανέφερε μάλιστα πως βρίσκεται σε επικοινωνία με το Γ. Δημαρά και τον Π. Κουρουμπλή. «Είμαστε σε επικοινωνία με όλους», τόνισε.

 Επιπλέον, γνωστοποίησε ότι υπάρχει ήδη η δυνατότητα σύστασης ΚΟ (συγκεντρώνονται 10 βουλευτές), ωστόσο πρόσθεσε πως «δεν θα πάμε για να αρπάξουμε την επιχορήγηση, αν θα γίνει θα είναι μόνο για ένα λόγο, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την Τρίτη τη δανειακή σύμβαση (σ.σ. τίθεται προς ψήφιση στη Βουλή)».

Τέλος, αναφερόμενος στη χθεσινή κατάθεση του προέδρου της ΤτΕ Γ. Προβόπουλου στην εξεταστική επιτροπή για το έλλειμμα του 2009, ο κ. Καμένος ανέφερε ότι «ήταν απόλυτα σαφής» και επεσήμανε ότι «υπάρχει θέμα ποινικών ευθυνών». «Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου πρέπει να ελεγχθούν ποινικά», κατέληξε.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο κ. Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος προανήγγειλε χθες την προσχώρησή του στους «Ανεξάρτητους Έλληνες», εκτίμησε ότι το κόμμα του κ. Καμμένου θα κάνει κοινοβουλευτική ομάδα.

 Σημείωσε ακόμη ότι επικεφαλής στο Κίνημα Ανεξάρτητων Ελλήνων θα είναι ο Πάνος Καμμένος. «Πεποίθηση των περισσοτέρων που έχουμε μιλήσει μεταξύ μας είναι να αποφύγουμε τα κλισέ: ο αρχηγός μπροστά, οι άλλοι από πίσω, μια ωραία φωτογραφία οικογενειακή, ο παππούς, ο εγγονός και τα λοιπά» δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: