www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Αλέκα Παπαρήγα: Θα ηττηθούν όσοι εμποδίζουν τους αγώνες

Την εκτίμηση ότι έρχονται χειρότερα μέτρα από αυτά του πολυνομοσχεδίου, επανέλαβε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε δηλώσεις που έκανε αφού επισκέφθηκε τους τραυματίες των χθεσινών επεισοδίων.


Παράλληλα, η κ. Παπαρήγα διεμήνυσε πως οι αγώνες θα συνεχιστούν και δεν πρόκειται να σταματήσουν, προβλέποντας ότι αυτοί που θέλουν να τους εμποδίσουν θα ηττηθούν πολύ πιο γρήγορα από ό,τι πιστεύει ο καθένας.

«Την Κυριακή γίνεται μία Σύνοδος, αυτή η σικέ Σύνοδος που γίνεται, την Τετάρτη θα γίνει μία άλλη, έχει πολύ μεγάλη σημασία να ετοιμαστούμε γιατί έρχονται χειρότερα μέτρα, συν το βάρβαρο πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε», ανέφερε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ και ξεκαθάρισε πως «οι αγώνες δεν πρόκειται να σταματήσουν». «Αυτοί που θέλουν να τσακίσουν τους αγώνες να είστε βέβαιοι ότι θα ηττηθούν. Είτε αυτοί που τους συκοφαντούν πολιτικά, είτε αυτοί που προσπαθούν να διασπείρουν διχόνοιες, είτε αυτοί που θέλουν να διαιρέσουν και αυτοί που
χρησιμοποιούνται για να σπάζουν κεφάλια και να φτάνουμε στο σημείο να υπάρχει νεκρός, αυτοί θα ηττηθούν πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι πιστεύει ο καθένας», υπογράμμισε η Αλέκα Παπαρήγα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: