www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΑΔΕΔΥ: Δεν μας κάμπτει η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου


Η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου δεν έκαμψε και δεν πρόκειται να κάμψει τον αγώνα των εργαζομένων, διαμηνύει η ΑΔΕΔΥ και όπως κάνει γνωστό, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί κοινή σύσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής και των προέδρων των Ομοσπονδιών-μελών της, προκειμένου να εκτιμηθούν οι τελευταίες εξελίξεις και να ληφθούν στη συνέχεια αποφάσεις για τη συνέχιση του αγώνα το αμέσως επόμενο διάστημα.

Σήμερα, Παρασκευή, συνεχίστηκαν οι καταλήψεις υπουργείων και δημοσίων υπηρεσιών, ενώ πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια πορεία στη Βουλή.

Στo πλαίσιο της συγκέντρωσης, αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ πραγματοποίησε παράσταση στον πρόεδρο της Βουλής, εκφράζοντας τις διαμαρτυρίες των εργαζόμενων για την ψήφιση του
πολυνομοσχεδίου, καθώς και για τον «εντεινόμενο αυταρχισμό στον οποίο καταφεύγει η Κυβέρνηση, προκειμένου να διαλύσει τις συγκεντρώσεις διαδηλωτών, ιδιαίτερα έξω από τη Βουλή».

Την ίδια ώρα, σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση βρίσκονται οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Οικονομικών και στους δήμους όλης της χώρας. Τέλος, καταλήψεις και συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν και σήμερα στα υπουργεία Εργασίας, Δικαιοσύνης, Εσωτερικών, Υγείας, Εμπορίου, Γεωργίας, στα Ασφαλιστικά Ταμεία (της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Κοινωνικής Ασφάλισης), καθώς και σε ΟΑΕΕ ΟΠΑΔ, Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ΟΓΑ ΤΕΑΙΤ, ΕΤΑΑ, ΤΥΔΚΥ, Εργατική Κατοικία-Εστία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: