www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΡΙΖΑ: Η ώρα της ανατροπής της πλησιάζει


Η κυβέρνηση καταρρέει, οι αγώνες συνεχίζονται, η ώρα της ανατροπής της πλησιάζει, εκτιμά σε ανακοίνωσή του για τις τελευταίες εξελίξεις ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως η κατάρρευση της κυβέρνησης δεν μπορεί να συμπαρασύρει τη χώρα και τους ανθρώπους της.

«Ο λαός είναι στο προσκήνιο και η κυβέρνηση με τους συμμάχους της στο περιθώριο. Τα ψέματα και οι εκβιασμοί της έχουν τελειώσει. Παρά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, η κυβέρνηση δεν μπορεί να παραμένει αιωνίως γαντζωμένη στην εξουσία, σε καθεστώς πλήρους λαϊκής απονομιμοποίησης, με μόνα της στηρίγματα να είναι το κεφάλαιο και τα εξωθεσμικά κέντρα κάθε είδους», σημειώνεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία επισημαίνεται ακόμη πως «οι αλλεπάλληλοι εκβιασμοί της κυβέρνησης και η ένταση της κρατικής καταστολής, δεν φόβισαν τους εκατοντάδες χιλιάδες
απεργούς και διαδηλωτές που πλημμύρισαν τους δρόμους της Ελλάδας στις μεγαλύτερες απεργιακές κινητοποιήσεις της μεταπολίτευσης». «Δεν φοβίζουν τον λαό που συνεχίζει τους αγώνες για την ανατροπή της πιο αντικοινωνικής και αυταρχικής κυβέρνησης της μεταπολίτευσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: