www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Πράσινα βέλη κατά Γ. Ραγκούση και Ανδ. Λοβέρδου


Διπλή επίθεση με προσωπικές αιχμές κατά του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γ. Ραγκούση και του υπουργού Υγείας, Ανδ. Λοβέρδου, εξαπολύει με ανακοίνωσή της η «Αριστερή Πρωτοβουλία» του ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας τους ότι ενδιαφέρονται μόνο για το προσωπικό τους προφίλ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ραγκούσης χαρακτηρίζεται «νεαρός και αναρριχώμενος πολιτικός, πάντοτε επιλεγμένος και ουδέποτε νομιμοποιημένος με την ψήφο του ελληνικού λαού», ενώ επικρίνεται και για τη στάση του όσον αφορά την απελευθέρωση του κλάδου των ταξί.

Η Αριστερή Πρωτοβουλία διερωτάται αν προέχει «η συλλογική κυβερνητική απόφαση ή το ατομικό γινάτι», ενώ ευθύνες επιρρίπτονται στον κ. Ραγκούση και για τον Καλλικράτη, μεταρρύθμιση που χαρακτηρίζεται «διάτρητη».

Οσον αφορά στον κ. Λοβέρδο, αντικείμενο κριτικής γίνονται οι δηλώσεις του υπουργού Υγείας ότι «η αρχή της χρεοκοπίας της χώρας βρίσκεται στη δεκαετία του ΄80», καθώς και οι τοποθετήσεις του για τα περί προεκλογικής δημαγωγίας του ΠΑΣΟΚ πριν τις εκλογές του 2009.

Ο υπουργός Υγείας επικρίνεται και για τη δήλωσή του, ότι η κυβέρνηση μπορεί και να φύγει. Όπως επισημαίνει η Αριστερή Πρωτοβουλία με αυτό τον τρόπο, ο κ. Λοβέρδος αποδεικνύει ότι «ελάχιστα λογαριάζει την ετυμηγορία και τη σαφή εντολή του ελληνικού λαού».

Κατηγορείται επίσης ότι «συνέβαλε, εδώ και 18 μήνες, στην αρνητική πορεία της κυβέρνησης», καθώς και για το ότι «προσπαθεί να ευτελίσει, προκαλέσει και λοιδορήσει ένα ολόκληρο Κίνημα».

Ενστάσεις διατυπώνονται τέλος και για τη συνολική λειτουργία της κυβέρνησης, η οποία χαρακτηρίζεται ως «άβουλη, αδρανής και χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: