www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΝΔ: Επιρρεπής σε παραρηλήματα παραπληροφόρησης ο Ευ. Βενιζέλος


Κλιμακώνεται η κόντρα ανάμεσα στη ΝΔ και τον υπουργό Οικονομικών. Απαντώντας στις έντονες επικρίσεις του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου κατά του κ. Αντώνη Σαμαρά, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης επανέλαβε τη θέση του κόμματος κατά της συμμετοχής ιδιωτών στη διαχείριση του χρέους και πέρασε στην αντεπίθεση: «Ο κ. Βενιζέλος, επιρρεπής σε παραληρήματα παραπληροφόρησης, αλλά και θιασώτης της στρατιωτικής πειθαρχίας, τις τελευταίες ημέρες, επιμένει να υβρίζει τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρό της. Απαιτεί να μην έχουμε θέση για τα ζωτικά συμφέροντα της χώρας».

»Απαιτεί πέρα από κάθε λογική να μην υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα της χώρας και να μην επισημαίνουμε στους ξένους συνομιλητές μας τους κινδύνους που συνεπάγεται η συμμετοχή των ιδιωτών στη διαχείριση του χρέους. Θέση την οποία διατυπώνουν και κορυφαίοι παράγοντες της
Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπογραμμίζοντας ότι αυτό θα οδηγούσε σε “επιλεκτική χρεοκοπία”.

»Αυτή η συνεχής εκστρατεία λάσπης από τον κ. Βενιζέλο δημιουργεί σοβαρές απορίες. Όχι τόσο για την πρόθεσή του περί συναίνεσης -που προφανώς δεν την εννοεί και ποτέ δεν την πίστεψε- αλλά για το τι πραγματικά κρύβει η συνεχής προσπάθειά του να ωραιοποιήσει την “επιλεκτική χρεοκοπία”».

Δεν υπάρχουν σχόλια: