www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ο καιρός την Παρασκευή 15.10.2010

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, στις ανατολικές περιοχές του Αιγαίου και στην Κρήτη, περιμένουμε την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 23 στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 25 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 26 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 24 βαθμούς στο Αιγαίο, αλλά στις βόρειες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Β. Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί έως νοτιοδυτικοί μέτριοι και τοπικά στα νότια ισχυροί, στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι, ενώ στον Κορινθιακό θα επικρατήσει δυτικό ρεύμα εντάσεων 6 – 7 μπ.

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν δίνοντας παροδικές βροχές ή καταιγίδες τις απογευματινές - βραδινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 - 26 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, αλλά από το
μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους – νοτιοδυτικούς ασιθενείς έως σχεδόν μέτριους.

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως από το απόγευμα και μετά, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: